Wie
zijn we

Sinds 2004 verbeteren wij de prestaties van commerciële teams via onze op maat gemaakte sales trainingen. Professional Capital is één van de meest toonaangevende trainingsbureaus in Europa op het gebied van sales- en accountmanagement. Wij leveren hoogwaardige inhouse sales training.

 

Het is onze ambitie om de resultaten van elke sales professional te verbeteren. Wij geloven namelijk dat goed opgeleide mensen er mede voor zorgen dat bedrijven winstgevende klantrelaties kunnen aangaan, opbouwen en onderhouden.

 

1. Trainingsinhoud

Professional Capital combineert haar trainingsprogramma’s met wetenschappelijke onderzoeken en realistische, alledaagse praktijksituaties. Mede-eigenaar Professor Willem Verbeke verwerkt zijn onderzoeken in de trainingsprogramma’s van Professional Capital. Daarnaast is Maarten Colijn visiting faculty voor de Rotterdam School of Management (RSM), op het gebied van internationale Sales- en Accountmanagement incompany programma’s. Dit betekent dus dat deelnemers altijd werken met de allernieuwste inzichten in sales- en accountmanagement.

 

2. Sales trainers

Uit onderzoek blijkt dat de sales trainer een zeer grote bijdrage levert aan de trainingsresultaten. Kandidaten geven hierbij aan dat zij het meeste leren van trainers die zij geloofwaardig vinden. Onze trainers voldoen aan het juiste profiel, vooral omdat zijzelf actieve sales professionals zijn.

 

3. Trainingsaanpak

Elke training is volledig gericht op de belangen en doelstellingen van de opdrachtgever. Onze aanpak heeft als doel om het beste uit elke deelnemer te halen en om langdurige effecten te bewerkstelligen. Iedere kandidaat doorloopt alle stappen van de Professional Capital Leercirkel (PCL). Middels deze benadering groeit elke sales professional naar het volgende niveau en worden management KPI’s eerder behaald en overtroffen.