Online,
Hybride & Classroom Sales Training

Voor elke Sales Professional is training van essentieel belang, dit zijn namelijk de momenten waar zelfreflectie en ontwikkeling samenkomt. Waar sta je nu? Wat heb je in het verleden geleerd? En hoe wordt dit toegepast in de huidige setting? Onze trainingen zijn praktisch en interactief, waarbij je nieuwe inzichten vergaart en nieuwe skills ontwikkelt. 
 

Onze diensten

 
Ben je op zoek naar een sales training voor jezelf of voor jouw team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen met veel passie een op maat gemaakte training op locatie (classroom training), een training via online kanalen of een training in een hybride werkvorm. Een online training kan variëren van theoretische ondersteuning tot een interactieve training. Een classroom training duurt één dagdeel, waarbinnen alle onderdelen worden behandeld en deze op interactieve wijze worden beoefend. Bij een hybride werkvorm, bepaal jij of je fysiek aanwezig bent of online aanhaakt via live verbinding met een 360-camera.
 
De voordelen van een incompany training is dat een grotere groep verkopers en sales managers met vergelijkbare doelen getraind kunnen worden. De leerdoelen van iedere professional staan centraal. Ook kunnen we focussen op meerdere doelen binnen jouw bedrijf, waarbij de nadruk ligt op de implementatie van de commerciële strategie. De interactie en betrokkenheid ligt hierbij hoog. Deze trainingen zijn zowel in het Nederlands als Business Engels beschikbaar.
 
Wil je meer weten over onze visie en werkwijze? Luister dan de Podcast van Red Panda Works terug. Hierin is Maarten Colijn te gast bij Jordi Bron en Pieter Res en vertelt hij over zijn ervaring met sales trainingen.
 

Onze Sales trainingen

 

 

Maximaal resultaat

 
Om een maximaal resultaat te behalen, houden we de volgende stappen aan. Hierdoor kan elke professional doorgroeien naar het volgende niveau. Na het succesvol afronden van een training of academy krijgt elke kandidaat een certificaat.
 

Stap 1. Doelen

Er wordt gekeken naar de KPI’s van jouw bedrijf en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Tevens maakt iedere kandidaat individuele leerdoelen kenbaar door middel van een intakegesprek. De kandidaten en het bedrijf zullen samen een indrukwekkende groei doormaken.
 

Stap 2. Mindset

We focussen op de juiste commerciële mindset. Bij de kandidaten worden onderzocht hoe negatieve gevoelens en denkpatronen van de kandidaten omgebogen kunnen worden. We faciliteren discussies op basis van uitdagende stellingen.
 

Stap 3. Theorie

Theorie hebben we in overvloed en deze bieden een volledig theoretisch kader aan. We activeren bestaande kennis en identificeren welke kennis nog ontbreekt. Door middel van procestraining wordt elk onderdeel in stukken behandelt.
 

Stap 4. Praktijk

We werken met praktijksituaties van het bedrijf aan de hand van de snelkookpan-didactiek. De kandidaten oefenen de praktijk voor het grootste deel van de training door middel van rollenspellen, simulaties en games.
 

Stap 5. Borging

Borging van nieuw gedrag is essentieel voor duurzame effecten, daarom leggen we met alle betrokkenen afspraken vast in een borgingsplan. Kandidaten krijgen huiswerk advies, stellen actielijsten op en maken een implementatieplan.
 
Heb je vragen of wil je meer weten over onze individuele trainingen? Neem dan gerust contact op via de app of bel met Maarten Colijn via +31 624670234.