Sales
Training

Ben jij op zoek naar een sales training over een specifiek commercieel onderwerp? Professional Capital biedt sales trainingen voor elk thema in sales- en accountmanagement. Een training gaat over een specifiek onderwerp. Hieronder vind je een overzicht van onze sales trainingen. Wij maken elke training op maat en onze aanpak is effectgericht. Onze trainingen richten zich volledig op de doelstellingen van de opdrachtgever. Klik hier voor meer informatie over onze trainingsaanpak.

 

Sales training overzicht:

 

Na het succesvol afronden van de training krijgt elke kandidaat een officieel certificaat.

 

Structureel betere resultaten

Voor elke Sales Professional is training van essentieel belang. Naast het feit dat onze trainingen je nieuwe inzichten, technieken en mogelijkheden aanreiken, wordt je ook een spiegel voorgehouden. Waar sta ik nu, wat heb ik in het verleden geleerd en hoe pas ik dit in mijn huidige setting toe.

 

De verkoopprocessen worden steeds complexer en binnen de organisaties zijn steeds meer belanghebbenden. Hierdoor wordt het verkoopproces steeds langer en ingewikkelder.

 

Professional Capital helpt organisaties om sales teams maximaal te laten presteren. Op een nuchtere en herkenbare manier wordt er gekeken naar het niveau van de Sales Professionals en worden wensen en behoeften vertaald naar duidelijke en hedendaagse trainingsprogramma’s. Enkele veelvoorkomende onderwerpen worden hieronder weergegeven.

 

Uit ervaring blijkt dat bekwame Sales- en Accountmanagers zich jaarlijks willen ontwikkelen door training en coaching. Dit wordt gedaan door herkenbare situaties uit de praktijk naar voren te brengen en op een nuchtere wijze de ontwikkeling door te maken.

 

Sales training van het hoogste niveau

Professional Capital heeft als doel om iedere Sales- en Accountmanager te laten presteren op het hoogste niveau. Al onze sales trainingen tonen bewezen resultaten binnen verschillende ondernemingen uit verschillende branches. Veel ondernemingen vragen Professional Capital om jaarlijks een vernieuwde training te geven om zo bewezen resultaten vast te houden.

 

Sales van de toekomst

Sales is in de afgelopen jaren bijzonder snel veranderd. Vanuit wetenschappelijk onderzoek krijgen wij, steeds vaker en sneller, nieuwe inzichten in koopgedrag en gedragspsychologie. Deze inzichten verwerkt Professional Capital in haar trainingsprogramma’s die op een nuchtere en herkenbare wijze worden gegeven. Met deze kennis in huis, loopt Professional Capital altijd voorop. Dit ervaart elke deelnemer aan onze sales trainingen.

 

Een aantal veranderingen ten opzichten van de afgelopen jaren zijn het steeds complexer worden van het verkoopproces, de verschillende belangen binnen de verschillende rollen en de noodzaak om nieuwe klanten binnen te halen.

 

Wat betekent dit voor jouw salesteam?

In de afgelopen jaren heeft Professional Capital met haar trainingen vele Sales professionals en Sales teams binnen Nederland en Europa naar een hoger niveau weten te brengen. Dit wordt gedaan aan de hand van de Professional Capital leercirkel. Een speciaal ontwikkelde leercirkel die centraal staat binnen onze sales trainingen.