Privacybeleid

Jouw privacy is belangrijk voor ons.

 

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. We maken je in deze privacyverklaring helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen je ook uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.   Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Professional Capital en van haar merknamen ExploreMe en EMIC.   Professional Capital respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Professional Capital of die van een derde partij in opdracht van Professional Capital. De gegevens worden maximaal 5 jaar in ons systeem bewaard, tenzij anders verzocht. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Professional Capital of die van een derde partij. De gegevens worden maximaal 5 jaar in ons systeem bewaard, tenzij anders verzocht. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden

Diverse doeleinden waarvoor wij persoonsgegevens verzamelen zijn:

 

 

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

Jij hebt recht op inzage, rectificatie of het wissen van jouw persoonsgegevens. Door contact met ons op te nemen via info@professionalcapital.nl of via +31 10 20 53 840 zullen wij jouw verzoek vervullen. Tevens heb je het recht om een klacht in  te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Voor vragen en/opmerkingen kun je ons bereiken via onderstaande gegevens:

 

Professional Capital
K.P. van der Mandelelaan 62
3062 MB, Rotterdam

 

E-mail: info@professionalcapital.nl
Telefoonnummer: +31 10 20 53 840