Over
ons

Professional Capital is opgericht door Prof. Willem Verbeke en Maarten Colijn, die elkaar hebben leren kennen bij de Sales & Marketing faculteit van de Erasmus Universiteit. Zij ontdekten dat een focus op een juiste commerciële mindset binnen een training essentieel is voor een sales professional en ontwikkelde samen een moderne trainingsaanpak gebaseerd op de trends die Generatie Z brengt.

 

Sinds 2004 leveren we interactieve inhouse sales trainingen zodat sales professionals hun eigen resultaten kunnen verbeteren. Dit doen wij met veel enthousiasme omdat we geloven dat goed opgeleide sales mensen echt het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Zelfs als zij geen commerciële achtergrond hebben. Inmiddels hebben we dan al meer dan 6.000 mensen getraind uit Nederland, België en de rest van Europa.

 

Voorafgaand aan een training, starten we met jouw belangen en doelstellingen eveneens als die van de kandidaten. Want investeren in ontwikkeling vraagt immers om een actieve, ontwikkelingsgerichte deelname van de deelnemers. Zo kunnen we het beste uit elke deelnemer halen en langdurige effecten bewerkstelligen.

 

Wij trainen graag jouw sales professionals om te excelleren in het commerciële vak.

Monique Schepers

Management Assistant

Willem Verbeke

Owner

Maarten Colijn

Owner and trainer