Over
ons

Professional Capital is opgericht door emeritus professor Willem Verbeke en Maarten Colijn. Beide delen de passie voor sales en zien dit als een ware kunstvorm. Het is fascinerend hoe het menselijk brein werkt en een uitdaging om sales technieken op de juiste manier toe te passen. Samen ontwikkelden ze een unieke onderbouwde trainingsaanpak.
Het overbrengen van kennis en het overbrengen van de juiste commerciële mindset is de kracht van Professional Capital.

 

Sinds de oprichting van Professional Capital in 2004 is de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren op het tot stand brengen van verandering. Dit doet Professional Capital door te kijken naar het totaalpakket. In een dynamische omgeving waar trends en ontwikkelingen zich snel vormen, vinden wij het belangrijk om mee te bewegen. Traditionele theorieën worden omgebogen tot een moderne trainingsaanpak. Dit uit zich in persoonlijke begeleiding, een down-to-earth mentaliteit en een praktische en directe instelling. Met veel enthousiasme worden de trainingen gegeven, omdat wij echt geloven dat goed opgeleide sales mensen echt het verschil kunnen maken. Zelfs als je geen commerciële achtergrond hebt.

 

De snelle groei van het bedrijf bleef niet onopgemerkt en resulteerde in de bekroning als snelst groeiend trainingsbureau (FD Gazelle Award 2010, 2011, 2012, 2018 en 2019) op het gebied van sales- en accountmanagement. Inmiddels heeft Professional Capital al meer dan 10.000 mensen getraind uit Nederland, België en de rest van Europa en staat bekend als één van de beste trainingsbureaus.
Wij hopen jou en je team graag te ontmoeten om samen de commitment aan te gaan.
Kijk tussen onze referenties en laat aan ons weten hoe wij jou verder kunnen helpen.

 

Wij trainen graag jouw sales professionals om te excelleren in het commerciële vak.

Monique Schepers

Management Assistant

Willem Verbeke

Owner and speaker

Maarten Colijn

Owner and trainer