Over
ons

Professional Capital is opgericht door emeritus professor Willem Verbeke en Maarten Colijn. Beiden delen de passie voor sales en zien dit als een ware kunstvorm. Het is fascinerend hoe het menselijk brein werkt en een uitdaging om sales technieken op de juiste manier toe te passen. Binnen Professional Capital delen ze hun kennis en helpen ze jou of jouw team op een interactieve manier verder in op het gebied van sales.
 

Onze aanpak

 
Sinds de oprichting in 2004 hebben we de keuze gemaakt om ons te specialiseren in het tot stand brengen van verandering. In een dynamische markt waarin trends en ontwikkelingen zich snel vormen, vinden wij het belangrijk om mee te bewegen. Traditionele theorieën buigen wij daarom om tot een moderne trainingsaanpak. Dit uit zich in persoonlijke begeleiding, een down-to-earth mentaliteit en een praktische en directe instelling. Wij geven de trainingen met veel enthousiasme, omdat wij geloven dat een goed opgeleide sales professional echt het verschil kan maken. Zelfs als deze geen commerciële achtergrond heeft.
 

FD Gazelle Awards

 
De kwaliteit van de trainingen bleef niet onopgemerkt en resulteerde in de bekroning met meerdere FD Gazelle Awards als snelst groeiend trainingsbureau op het gebied van sales- en accountmanagement. Inmiddels hebben al meer dan 10.000 mensen getraind uit Nederland, België en de rest van Europa en staat bekend als één van de beste trainingsbureaus.
 

Podcast met Jordi Bron en Pieter Res

 
In 2022 is Maarten Colijn te gast geweest in de Podcast van Jordi Bron en Pieter Res (Red Panda Works). In deze hier terug te beluisteren Podcast vertelt Maarten over zijn ervaring in sales trainingen.
 

Ons team

Monique Schepers

Management Assistent

Willem Verbeke

Eigenaar en spreker

Maarten Colijn

Eigenaar en trainer