Onze
partners

Open course: Sales MBA in 1 day

 

Tijdens dit eendaagse programma vertaalt de internationale sales-autoriteit Prof. Willem Verbeke Ph.D. de laatste inzichten uit de neurowetenschappen en behavioral economics op bevlogen wijze naar uw dagelijkse sales praktijk.

 

EMIC (The European Market Intelligence Center)

 
EMIC verricht metingen en onderzoeken op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving voor organisaties in verschillende branches. Het contact tussen medewerkers/verkopers en bestaande en potentiële klanten wordt tijdens deze onderzoeken geanalyseerd, zowel telefonisch als via e-mail contact of via website contact. Het startpunt van de metingen wordt gevormd door de belangen en doelstellingen van de opdrachtgever. Alle metingen zijn maatwerk.

 

ExploreMe

 
ExploreMe test mensen op basis van wetenschappelijke kennis uit de psychologie, neurowetenschappen, gedragseconomie en epigenetica. Met de uitslagen van deze testen biedt ExploreMe handvatten om inzichten in jezelf te verkrijgen.
 

CatchYourTalent

 
CatchYourTalent biedt commerciële bijbanen, in combinatie met een gratis Masterclass traject Sales- en Accountmanagement. Studenten kunnen al tijdens hun studie gericht worden opgeleid tot Sales Professional.

 

CustomerLytics

 
CustomerLytics is expert in marketing & data analyse en helpt jouw bedrijf groeien door jouw klanten een betere klantervaring te geven.