Individuele
Training

Training is van essentieel belang voor iedereen die zichzelf wilt ontplooien en Professional Capital helpt jou daar graag bij. Wil jij bijvoorbeeld expert worden binnen een bepaalde uitdaging op het gebied van sales als sales leiderschap of commercieel management. Of lukt het je niet om de opgestelde targets te halen? Misschien wil jij wel die ene functie en kan jij hulp gebruiken om jezelf te onderscheiden als commercieel professional?

 

Professional Capital verzorgt vertrouwelijke één op één trainingen voor alle commerciële mensen! Wij helpen jou geheel vertrouwelijk ‘onder de radar’ met je persoonlijke groei.
 

Professional Capital gaat samen met jou de uitdaging aan om het maximale uit jezelf te halen. Tijdens een intakegesprek stellen we samen jouw persoonlijke doelen op en bespreken we jouw leerbehoefte. We focussen op de juiste commerciële mindset en onderzoeken hoe eventuele negatieve gevoelens en denkpatronen omgebogen kunnen worden.
 

We werken met jouw persoonlijke praktijksituaties aan de hand van de ‘snelkookpan-didactiek’ en gaan oefenen door middel van rollenspellen, simulaties en games. Onze trainingen zijn praktisch, down-to-earth en op maat gemaakt, waarbij je tot nieuwe inzichten komt. Nieuwe vaardigheden, technieken en tips worden aangereikt waarmee je meteen aan de slag kan gaan in je eigen praktijk. Samen realiseren we jouw persoonlijke groei.
 

Een selectie uit de mogelijkheden:

 

 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze individuele trainingen? Neem dan gerust contact op via de app met mede-eigenaar Maarten Colijn via 06-24670234.