Professional Capital

Referenties

Wij vinden het van belang om ervaringen van onze klanten met onze aanpak te delen. Wij zijn trots op de aanbevelingen van klanten zoals DELL, Vrumona/HEINEKEN en SNS. Deze promotie waarderen wij enorm. Het bevestigt voor ons dat het goed is om door te gaan op deze weg. Onderstaand een kleine greep.

Bas Derksen | Sales Manager | Vrumona / HEINEKEN

“Maarten is een zeer gedreven trainer die direct zorgt voor de juiste mindset in het team. In de aanpak zit een duidelijke visie over voorbereiding, tijdens de training maar zeker ook het borgen naar de training. Deze duidelijke visie gecombineerd met gedrevenheid zorgt ervoor dat niemand zich kan verstoppen en je uiteindelijk echt beter wordt!”

Ronald van den Assem | Sales Manager | Vrumona / HEINEKEN

“Professional Capital heeft aan ons salesteam in 2 sessies op een inspirerende en boeiende manier de training commerciële effectiviteit gegeven. Tijdens deze trainingen hebben zij zeer pragmatisch en direct in de praktijk toepasbaar geleerd hoe om te gaan met gesprekstechnieken en effectief gebruik van de tablet.
Het salesteam heeft hierdoor echte concrete stappen in de persoonlijke ontwikkeling gemaakt en de behandelde punten zijn per persoon in een implementatieplan geborgd.
‘Doe iets consequent of doe iets niet’ is vanaf nu ons motto!
Ik kan Maarten Colijn van harte aanbevelen als trainer en inspirator voor iedere commerciële organisatie.”

Maarten Thoonen | Eigenaar | GHW Assurantieadviseurs BV

“In mijn carrière heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op gebied van sales en salesmanagement. Uiteindelijk vaak een hoop open deuren op een rij. Hoe anders kwam ik uit een traject van Professional Capital? Confronterend, inspirerend en boeiend van de eerste tot de laatste minuut. En dat drie dagen aan een stuk. Als je wilt groeien in sales investeer dan in een training van Professional Capital. Daar kom je gegarandeerd beter uit.”

Justina Azarenko | Account Manager | DELL

“Je ziet zelden de unieke combinatie van een ervaren maar jonge trainer, verstandige manager, strategisch denker en leider in één persoon. De trainers van Professional Capital zijn in die zin uniek. Met Professional Capital werken was een fantastische leerervaring en heeft mij verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling”

Marcel Hardeman | Eigenaar | Advas Adviesgroep

“Maarten leerde ik als co-trainer kennen bij het CEDEP-programma van De Amersfoortse als een gedreven sales-professional. Altijd to-the-point en alert. Open en eerlijk in het geven van feedback. Straalt ondanks zijn relatieve jonge leeftijd senioriteit uit die noodzakelijk is in dergelijke trainingen. Maarten vormt samen met Prof. Verbeke een overtuigende combinatie.”

Mascha Colmans-de Graaf | Sales Manager | Jean Mineur Mediavision BV

“Maarten is een geweldige trainer. Lekker van deze tijd. Begrijpt snel je markt. Ziet vrijwel meteen de pijnpunten van de te trainen personen en kan door daar goed op te duwen relatief snel resultaat boeken. Aan het einde van de training heb je een flinke dosis nieuwe energie.”

Geert-Jan Berning FFP CFP | Manager Klantgebieden Arnhem en Nijmegen | SNS Bank

“Professional Capital heeft ons prima begeleid in het verder ontwikkelen en professionaliseren van onze adviseurs. Maarten leeft zich goed in en bereidt zich goed voor. Hij zorgt voor maatwerk en verbeterde resultaten. Ik kan hem van harte aanbevelen!”

Ramon Witte | Partner Manager | Voiceworks

“Professional Capital heeft mij persoonlijk een werkdag gecoached in sales. Initieel kreeg ik het idee dat iemand mij op de vingers zou kijken, maar het tegendeel is waar. Professional Capital heeft in mijn ogen een unieke benadering om mensen te coachen. Door eenvoudig te beginnen en het niveau geleidelijk op te voeren, ga je automatisch mee in de flow. En door met name de positieve kanten die zij zien te benadrukken, eindigde voor mij die dag boordevol met energie. Deze ‘flow’ helpt mij nu elke dag om die energie vast te houden.

Ik kan iedere persoon die zich verder wil ontwikkelen in sales Professional Capital aanbevelen. Alleen al wat simpele aanpassingen aan de indeling van je dag kunnen tot verbluffende resultaten leiden.”

Yee-Fan Yeung | Accountmanager | Centric

“Maarten van Professional Capital is een zeer professionele Sales Trainer, inspiratiebron en het creatieve brein binnen het vakgebied Sales en Account Management. Mijn ervaring met Professional Capital op het gebied van Sales Pitches voeren heb ik ervaren als bijzonder en verrassend. Maarten is in staat om je te confronteren met nuttige en onderbouwende feedback, door de juiste skills uit te diepen, waardoor het positieve effect bij de klant wordt vergroot.
Professional Capital is zeker een aanrader voor alle ervaren Sales professionals en Consultants die graag op een inspirerende wijze naar een hoger level willen, waardoor ze hun krachten nog sterker kunnen benutten om het maximale uit zich zelf te halen!”

Michiel Bleys | Junior Brand Manager | Red Bull

“Ik contacteerde Professional Capital om een masterclass te geven voor een ondernemingsproject dat verbonden is aan de Universiteit van Antwerpen. Zij stemden deze sessie af op de behoeften van de deelnemers, die betrokken aanpak gecombineerd met hun uitgebreide kennis van het Sales en Account Management, hun professionalisme en hun gepassioneerde manier van spreken maakte dat ieders behoeften overtroffen werden!

Iedereen die zijn competenties binnen Sales en Account Management verder wil ontwikkelen raad ik sterk aan om beroep te doen op Professional Capitals’ capaciteiten! Het is een onontbeerlijke manier om binnen het vak je volle potentieel te bereiken!”

Roel van der Vossen | Eigenaar | Van der Vossen Bouwmanagement

“Vanuit het netwerk voor Young Professionals in de bouw “De NieuwBouw” en kennisinstituut CROW hebben wij Professional Capital gevraagd om te spreken voor Young Professionals op de Beurs Infratech in Ahoy. Professional Capital was in staat om hun kennis en kunde over Personal Branding goed over te brengen op de gasten. Vanuit een passieve zaal veranderde de zaal al snel in een zaal vol actieve mensen met vragen. Vragen die Professional Capital goed wist te beantwoorden. Maarten van Professional Capital is een bevlogen inspirerend persoon zowel voor, tijdens als na de sessie. Ik zag de meeste gasten nog even persoonlijk afscheid van hem nemen bij vertrek en hem bedanken. Voor ons meer dan een succesvolle bijeenkomst!”

Petra van de Weitgraven | Accountmanager | VisieDoc Informatievoorziening

Fauzia (Rabobank) attendeerde ons op deelname aan de startersworkshop Sales vanwege de toegevoegde waarde die het voor ons heeft om DMS VisieDosis van VisieDoc Informatievoorziening in de markt te zetten. Wat een goede tip, want je leert er heel veel. Bijvoorbeeld om een latente behoefte bij potentiële klanten op een professionele wijze om te zetten in een vraag. Aan de hand van goede voorbeelden tonen Maarten Colijn en prof. Willem Verbeke ons de aankoop aspecten, waarmee je dan weer zelf, in groepjes, aan de slag gaat en van elkaar leert. De checklist die wordt uitgereikt voorziet je van de nodige informatie die je als entrepreneur helpt om het verkoopproces te vervolmaken. Professional Capital heeft zich op kritische wijze voorbereid op de ‘open entree’ van de bedrijven van deelnemers aan de workshop, zodat ook die kant wordt belicht. De avond werd prima verzorgd, met dank aan de catering, en je maakt kennis met leuke ondernemende mensen en wisselt elkaars gegevens uit!”

Anna Lucka | Sales Manager | OTTO Workforce

“Maarten Colijn is niet alleen een energieke en gedreven Sales man, maar hij is ook iemand die zijn enorme kennis en vaardigheden goed weet over te brengen. Een jaar geleden heb ik met veel plezier Sales training bij hem gevolgd en ik kan met zekerheid zeggen dat deze training mij veel verder in mijn functie heeft gebracht. Maarten is niet bang om zeer kritische vragen te stellen en mensen te confronteren met hun leerdoelen. Ik heb de tijd met Maarten en zijn collega’s als nuttig en zeer aangenaam ervaren.”

Frank van Ark | Accountmanager | SC Johnson

“Professional Capital heeft mij tijdens 3 dagdelen sales training meerdere nieuwe inzichten gegeven. Zij geven vele tips en adviezen, zowel gebaseerd op de theorie als op hun eigen praktische kennis. Ik kon deze direct gebruiken in de dagelijkse praktijk. Zij vinden het zetten van doelstellingen en het borgen daarvan erg belangrijk en weten je door een goede en duidelijke follow-up ook daadwerkelijk aan te zetten tot actie. Ik zal Professional Capital een ieder aanbevelen.”

Ton van Hooft | Directeur | van Hooft & Postema

De trainers van Professional Capital zijn echte professionals die hun theoretische kennis goed weten te vertalen naar praktische handleidingen voor de ondernemers! Een absolute aanrader voor de ondernemer die reflectie wil op zijn ondernemen.”

Walter van de Waterbeemd | Director HR | Damen Schelde Naval Shipbuilding

“Professional Capital heeft snel begrepen wat de opleidingsbehoefte was voor onze salesmanagers en heeft hiervoor een perfect programma weten samen te stellen. Ook de salesmanagers waren uiterst tevreden over de opleiding en de meerwaarde hiervan voor hun werk.”

Steven Koopmans | Head of Business Development | Expand Online

“Maarten van Professional Capital heeft voor ons salesteam meerdere trainingen verzorgd die door het hele team werden ervaren als als pragmatisch, leerzaam maar vooral direct toepasbaar. Hiernaast hebben wij meetbaar resultaat kunnen boeken in de commerciële organisatie die toe te wijzen is aan de trainingen. Erg prettig. Ik kan Professional Capital en in het bijzonder Maarten Colijn van harte aanbevelen als trainer en inspirator voor iedere commerciële organisatie.”

Anna Lucka | International Business Development Manager | OTTO Workforce

“De trainers van Professional Capital zijn niet alleen energiek en gedreven, maar zij weten ook hun enorme kennis en vaardigheden goed over te brengen. Ik heb met veel plezier sales training bij hen gevolgd en ik kan met zekerheid zeggen dat deze training mij veel verder in mijn functie heeft gebracht. De trainer is niet bang om zeer kritische vragen te stellen en mensen te confronteren met hun leerdoelen. Ik heb de tijd met het Professional Capital team als nuttig en zeer aangenaam ervaren.”

Oscar Pont | Manager Sales & Marketing | GGN

“Ik heb Professional Capital tijdens een sales training en een workshop voor ons hele sales- en marketingteam aan het werk gezien. Op een heel ontspannen wijze, vanuit een bescheiden voorkomen, ontsponnen zich telkens heel dynamische sessies waarbij iedereen betrokken werd. Vooral de constante switch van wetenschap naar de praktijk spreekt erg gaan en maakt de training erg praktisch en toepasbaar. De trainers hebben op elke vraag een antwoord en weten de groep goed te boeien! Een echte aanrader!”