Professional Capital

Management team

Maarten Colijn | Oprichter en mede-eigenaar

Maarten Colijn is trainer, professioneel spreker, columnschrijver en ondernemer. Zijn expertise ligt in sales- en accountmanagement. Hij heeft met veel bekende internationale bedrijven in Europa en daarbuiten gewerkt. Maarten heeft ruime ervaring met het ontwerpen en verzorgen van op maat gemaakte verkoopontwikkelingsprogramma’s. Maarten vindt het leuk om zijn vernieuwende inzichten te delen via columns en als spreker. Als mede-eigenaar investeert hij veel in de Europese expansie van het merk Professional Capital.

Willem Verbeke | Oprichter en mede-eigenaar

Prof. dr. Willem Verbeke is professor in sales- en accountmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in de neurowetenschap op het gebied van commercie. Willem Verbeke studeerde filosofie aan de universiteit van Gent (België) en behaalde vervolgens zijn PhD in Onderwijspsychologie aan de universiteit van Pennsylvania. Hij heeft acht boeken op zijn naam staan en heeft al vele nationale en internationale prijzen gewonnen. Willem Verbeke is zowel in Nederland als daarbuiten een veelgevraagde spreker en staat bekend om zijn goed onderbouwde en vernieuwende zienswijzen op het gebied van strategisch verkoopmanagement binnen professionele kennisintensieve organisaties. Zijn wetenschappelijke bijdrage op het gebied van sales- en accountmanagement aan Professional Capital is van zeer grote waarde.

Jeroen Melkert | Sales manager 

Jeroen Melkert is trainer, sales manager en columnschrijver. Hij is een goed voorbeeld van de nieuwe stijl sales trainers die de huidige en toekomstige generatie sales professionals nodig hebben. Jeroen studeerde Bedrijfskunde. Na ervaringen in de commerciële onderwijskunde, sport en de bouwkunde is hij binnen Professional Capital mede verantwoordelijk voor de trainingen, de op maat gemaakte verkoopontwikkelingsprogramma’s en het projectmanagement voor de grote klanten. Zijn uitdaging is om elke Sales Professional zich maximaal te laten ontwikkelen op zijn of haar niveau en die ontwikkeling te borgen.